1. Hello and welcome to MSFC. We are a small and close knitted community who specialises in modding the game Star Trek Armada 2 and the Fleet Operations modification, however we have an open field for discussing a number of topics including movies, real life events and everything in-between.

    Being such a close community, we do have some restrictions, including all users required to be registered before being able to post as well as all members requiring to have participated in the community for sometime before being able to download our modding files to name the main ones. This is done for both the protection of our members and to encourage new members to get involved with the community. We also require all new registrations to first be authorised by an Administrator and to also have an active and confirmed email account.

    We have a policy of fairness and a non harassment environment, with the staff quick to act on the rare occasion of when this policy is breached. Feel free to register and join our community.

Occasional texture problem

Discussion in 'Modding and Editing' started by CroatianFanofArmada, 24 Jul 2017.

  1. CroatianFanofArmada

    CroatianFanofArmada New Member

    Joined:
    11 Jul 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Hello armada guys(and girls).

    I recently noticed that sometimes textures of some ships or building are missing during instant play action in Armada 2 and i can only see blach shape of ship or station. I save game and than i load it and textures are ok again. Anyone knows what is causing this? I use Armada 1.1 with every Ultimate Dominion and Breen mod + many other ships from other authors...it's not problem but i would like to know about it more because it didn't happen until recently and i am modding armada 2 for one month already...

Share This Page